Stadionul UTA a fost sfinţit!

Pentru a treia oară în ultimii ani, UTA apelează şi la divinitate. Explică antrenorul Laszlo Balint: „Sperăm să rupem acest blestem al meciurilor de pe teren propriu. Suntem și noi conștienți că ocupăm ultimul loc în clasamentul meciurilor disputate acasă”.

În acest context, UTA a ţinut să-şi ia măsuri înaintea jocului cu Dinamo, programat duminică, ora 20,45. Un preot catolic din Arad, Kiraly Arpad, mare fan al grupării arădene, a fost prezent, sâmbătă, la stadion pentru a sfinții arena pe care „Bătrâna Doamnă” a reușit o singură victorie de la startul campionatului, acel 1-0, cu Chindia Târgovişte. Singura condiţie pusă de preotul catolic a fost ca toată echipa să fie de față la acest moment religios.

Vă reamintim că, în urmă cu ceva ani, părintele Adi Bara şi părintele Gheorghe Hodre, au sfințit vechea arenă într-o perioadă în care UTA era antrenată de Eugen Trică. Revenită pe noua arenă „Francisc Neuman”, UTA a apelat la părintele Gheorghe Gligor înainte de jocul cu Poli Iași din turul campionatului.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.