Suporterii bătăuși, identificați. Cercetările continuă

Au fost identificate mai multe persoane implicate în incidentul de pe Bd. Revoluției, din municipiul Arad, fiind vorba de membri ai celor două galerii, Dinamo și UTA, bărbați, din Arad, București, județele Timiș și Ilfov.

Cercetările continuă pentru stabilirea participației fiecăruia în evenimentele de astăzi, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Polițiștii arădeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în acest incident și tragerea la răspundere penală.

Incidentele între cele două galerii au avut loc în două locații din municipiu, un restaurant din zona centrală și un local (bar) de pe malul Mureșului.

În prima locație menționată ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri între membrii celor două galerii, în urma cărora s-au spart sticle, pahare și veselă de pe mese. A fost necesară intervenția jandarmilor Brigăzii Mobile Timișoara pentru a restabili ordinea.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.