Surpriza de pe locul trei în preferințele votanților arădeni. Cine sunt, cel mai probabil, viitori parlamentari

Conform declarațiilor președintelui Consiliului Județean Arad, PNL a reușit să se claseze în fruntea clasamentului, la un scor nu prea îndepărtat de PSD care este pe locul doi. Marea surpriză s-a aflat pe locul trei, partidul AUR care a obținut un loc mai bun decât USR PLUS.

La Arad AUR a avut liste de candidați atât pentru Camera Deputaților cât și pentru Senat. Pe primele locuri, așadar cel mai posibil viitori parlamentari, se află, Vasile Nagy și Flaviu-Călin Lădașiu-Ciolacu.

Vasile Nagy, fost șef de secție și ulterior manager al unei fabrici renumite din Timișoara, iar în prezent responsabil de departamentul tehnic și investiții într-o companie mare din oraș.  A absolvit două facultăți obținând diplome de inginer mecanic (Universitatea Politehnica Timișoara) și economist (Universitatea „Vasile Goldiș din Arad‟), are un masterat în managementul calității proceselor tehnologice și este în prezent doctorand la Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara.

Flaviu-Călin Lădașiu-Ciolacu, născut în anul 1970 în Arad. Are experiență profesională în cercetare-dezvoltare și management și este în prezent cercetător științific la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Electrochimie și Materie Condensată din Timișoara. Este inginer chimist cu diploma obținută la Universitatea „Aurel Vlaicu din Arad (cu licența la Universitatea „Gheorghe Asachi din Iași), deține un doctorat în chimie din Australia (University of South Australia) și studii postdoctorale în Germania (Institutul de Chimie Fizică, Universitatea Justus Liebig, Giessen).

În judeţul Arad au fost aşteptaţi la urne 386.478 de alegători, iar prezenţa a fost de 29,77%, conform datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.