Doi bărbaţi din localitatea arădeană Almaş – tată de 84 de ani şi fiu de 57 de ani – au fost găsiţi morţi în casă, miercuri seară, cadavrele fiind întinse în pat, iar vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei doi de câteva zile

Un localnic care s-a alarmat pentru că de patru zile nu şi-a mai văzut vecinii a mers la ei să facă verificări, găsind cadavrele. Bărbatul a sunat la 112, iar primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care au constatat că cele două cadavre erau „în stare avansată de putrefacţie”.

„Cadavrele erau întinse pe pat, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului nu rezultă suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni. Totuşi, cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru autopsie, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Conform unor localnici, cei doi bărbaţi trăiau în condiţii grele, în casă fiind găsite foarte multe gunoaie şi sticle de alcool goale. 

Sursa: Realitatea de Arad