Ţeapă cu cryptomonede la Cluj! Un bărbat a rămas fără 40.000 de euro

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, despre faptul că la data de 14 ianuarie, în timp afla într-un local din Cluj-Napoca, ar fi fost victima unei infracțiuni de înșelăciune.

În fapt, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au constatat că bărbatul s-ar fi întâlnit cu persoană bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv un tânăr în vârstă de 26 de ani, din București, după ce ar fi vizualizat un anunț din spațiul online cu privire la achiziționarea de cryptomonede.

Astfel, în cadrul întâlnirii, tânărul de 26 de ani s-ar fi înțeles cu persoana vătămată să achiziționeze de la aceasta două cryptomonede într-un portofel virtual, urmând, conform înțelegerii dintre cei doi, a-i achita contravaloarea monedelor.

După transferul monedelor, tânărul de 26 de ani ar fi precizat că nu a primit monedele în portofelul virtual, ulterior părăsind localul fără a achita contravaloarea acestora.

În cauză, prejudiciul a fost evaluat la peste 40.000 de euro.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Cluj și Arad, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale, la data de 8 februarie, tânărul a fost depistat în municipiul Arad, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Ulterior, pe numele bărbatului a fost emisă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Realitatea de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.