Trei tineri, o fată și doi băieți, din județele Arad și Bacău, judecați la Tribunalul Arad pentru omor calificat

Trei tineri, o fată și doi băieți, din județele Arad și Bacău, vor fi judecați la Tribunalul Arad pentru omor calificat, tâlhărie calificată și tâlhărie calificată în formă continuată. Ei au fost trimiși în judecată după ce au omorât un bărbat de 87 de ani.

Cei trei tineri au intrat în pătruns în apartamentul bărbatului de 87 de ani, pe care îl cunoșteau și despre care știau că are bani, cu scopul de a fura. Bărbatul s-a trezit și a început să strige după ajutor, iar cei trei l-au lovit.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În noaptea de 10 spre 11 iulie, cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să o lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 de lei” 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.