Polițiștii Secției 2 Rurală Arad cercetează un bărbat de 39 de ani din comuna Iratoșu, care ar fi agresat-o pe soția sa, lovind-o cu pumnul la nivelul capului și trăgând-o de păr, ulterior folosindu-se de benzină ar fi incendiat o încăpere din locuința comună. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, totodată acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Potrivit acestora, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru violență în familie, fiind emise în același timp și ordine de protecție provizorii pe numele a trei bărbați de 53 de ani, de 43 de ani și 49 de ani care au fost agresivi cu soțiilor lor.

Conform IPJ Arad “polițiștii municipiului Arad au fost sesizați de către o arădeancă de 53 de ani, despre faptul că soțul acesteia, în vârstă de 53 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență la locul de muncă, creându-i o stare de temere”. Totodată, conform sursei citate, polițiștii orașului Sântana “cercetează un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate care și-ar fi lovit soția cu pumnii”. De asemenea, „polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112 de o femeie despre faptul că soțul ei în vârstă de 49 de ani, din municipiul Arad, ar fi amenințat-o cu moartea”. În ceea ce-i privește pe cei trei bărbați, IPJ Arad spune că “pe numele bărbaților în cauză au fost emise ordine de protecție provizorii fiind întocmite și dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”

Sursa: Realitatea de Arad