Un cetățean vietnamez, muncitor la o fabrică din Arad, a ajuns la spital înjunghiat de un coleg

Un vietnamez este cercetat după ce și-a înjunghiat un conational, coleg de muncă. Incidentul a avut într-un imobil de pe Câmpul Liniștii, județul Arad, unde sunt cazați aproximativ 35 de cetățeni străini. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a transmis următoarele: „Persoana vătămată H.V.D. şi suspectul N.D.V sunt cetăţeni vietnamezi şi se află în România, fiind angajaţi la SC Astra Vagoane Călători SA, cu sediul în municipiul Arad. Persoana vătămată şi suspectul locuiesc în camere diferite în spaţiul de cazare deţinut de SC Metalcomp SA, în municipiul Arad, strada Câmpul Liniştii, nr. 1, județul Arad.

În timp ce victima se afla în camera sa, la un moment dat a primit vizita suspectului care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-a cerut persoanei vătămate să consume băuturi alcoolice împreună. Persoana vătămată l-a refuzat, iar între cei doi a început un conflict fizic, suspectul lovind persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, după care a părăsit camera persoanei vătămate.

După aproximativ 5 minute, suspectul s-a întors şi, fără a mai spune altceva, a lovit persoana vătămată cu un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm în zona abdominală, moment în care au intervenit 2 cetăţeni vietnamezi, cazaţi la aceeaşi adresă, care l-au oprit. În urma loviturii primite cu cuţitul, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în noaptea de 14 spre 15 august. Din cuprinsul raportului preliminar de constatare medico legală rezultă că viaţa cetăţeanului vietnamez a fost pusă în pericol, necesitând 25-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.