Un tânăr a fost lovit cu picioarele în cap pentru o presupusă bârfă

Un tânăr de 18 de ani din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, în urma unui conflict avut cu un coleg de clasă. Cei doi sunt elevi la o instituție de învățământ postliceal și se aflau în afara orelor de curs.

S-a întâmplat  în fața unui liceu din centrul municipiului Arad unde, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, tânărul de 18 ani s-a năpustit asupra colegului său aplicându-i mai multe lovituri cu picioarele în zona feței.

În urma agresiunii victima s-a ales cu mai multe leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, la fața locului fiind solicitat și un echipaj de ambulanță. 

Un cetățean care a asistat la întreaga scenă a sunat la 112 și un echipaj de Jandarmerie a fost direcționat imediat în zona respectivă pentru luarea măsurilor legale, însă, la sosirea jandarmilor agresorul dispăruse. În baza semnalmentelor primite acesta a fost identificat într-o altă zonă din municipiul Arad.

Având în vedere cele constatate jandarmii au întocmit pe numele tânărului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție, în vederea continuării cercetărilor. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.