Vremea se încălzește treptat, în vestul țării

Astăzi, temperaturile vor fi ușor mai scăzute față de cele normale pentru această dată. Cerul va fi temporar noros ziua și variabil noaptea. Pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal, vor fi ploi și cu caracter de aversă, posibil însoțite izolat de descărcări electrice. La munte, la altitudini mari,vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări locale în prima parte a intervalului, apoi va diminua în intensitate. Pe crestele montane, mai ales în cursul zilei, vor fi rafale de peste 70-80 km/h. Spre dimineață izolat va fi ceață, iar în depresiuni vor fi condiții de brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade, ușor mai ridicate la deal, până spre 6 grade.

Mâine, vremea se va încălzi ușor. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat. În cursul nopții va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări noaptea în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 9 grade, mai ridicate la deal, până spre 12 grade

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.