Zeci de pensionari, PROTEST la Ministerul Muncii: Oamenii vor majorarea punctului de pensie cu cel puțin 15%

Pensionarilor le-a ajuns cuțitul la os! Zeci de protestatari au ieșit în fața Ministerului Muncii, acolo unde își cer drepturile. Printre altele, bătrânii vor creşterea punctului de pensie cu minimum 15%.

Cele două organizații ale pensionarilor din Galați și Vâlcea afliate sindicatului Solidaritatea protestează astăzi în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și urmează în fața președintelui României – Klaus Iohannis pentru condițiile și viața grea de astăzi a pensionarilor din România. Majorarea mult întârziată și foarte așteptată de pensionarii din România trebuie urgent avută în vedere de noul guvern care va veni și de președintele României care a stopat legea.

Orice majorare a pensiei, indexare sau cum se va numi, mai mică de 15% e pe departe de a asigura viața românilor în general și a pensionarilor în special. Avem încredere în această alianță social-liberală, care poate fi un guven al românilor, și nu al domniei sale care vrea „guvernul meu”, a declarat Marin Iancu – președintele Federaţiei Naţionale „Solidaritatea” a Pensionarilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.