Urmărită și atacată de fostul iubit

Un bărbat de 33 de ani din Arad s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe și distrugere, în urma unui scandal dintre acesta și fosta concubină. Jandarmii aflați în serviciu au fost sesizați prin apel la 112 de către o persoană care a asistat la întreaga scenă. 

Întâmplarea a avut loc în  cartierul Grădiște unde, pe fondul unor neînțelegeri dintre cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii aplicându-i câteva lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței și abdomenului.   

Violențele au durat câteva minute până în momentul în care femeia a scăpat din mâinile agresorului și s-a refugiat în autoturismul personal. Bărbatul nu s-a oprit și a luat un bolțar pe care l-a aruncat în direcția autoturismului spărgându-i luneta.

Probabil alertat de semnalele sonore ale autospecialei Jandarmeriei care se deplasa la fața locului, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe presupusul agresor și au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, conform Codului Penal. Deși femeia agresată prezenta răni vizibile la nivelul feței, aceasta a refuzat prezența unui echipaj de ambulanță.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.