Ziua Națională, sărbătorită la Arad

Sărbătorirea Zilei Naționale a României reprezintă un moment emoţionant pentru fiecare dintre noi, militarii. 

Sentimentele de mândrie dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi,  ne călăuzesc paşii în carieră şi ne revin în memorie atunci când ne este mai greu.

Astăzi, cu prilejul sărbătorii Zilei Naționale a României, 21 de subofițeri nou încadrați la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au depus jurământul militar. 

În cadrul ceremoniilor organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, aceștia au făcut un legământ față de țară și semeni, în slujba cărora vor fi de azi înainte. 

După încheierea ceremoniei din Parcul „Mihai Eminescu” a avut loc defilarea cu tehnica din dotare a detașamentelor: Batalionului 191 Infanterie Colonel „Radu Golescu”, Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad, Penitenciarului Arad.

Astfel, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au defilat două plutoane. 

Primul pluton a fost condus de Lt. col Vlad Marius, comandantul Detașamentului de Pompieri Arad, format din 18 subofițeri echipați în ținuta de intervenție. 
Cel de-al doilea pluton a fost condus de Lt. col Pleșca George, locțiitorul comandantului Detașamentului de Pompieri Arad, format din 21 de subofițeri echipați în costumul de intemperii. 
Plutoanele au fost urmate de 6 autospeciale din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.