A dat foc la cauciucuri și aparatură electrocasnică. Arădean surprins de poliție – nu este la prima faptă de acest fel

În timpul acțiunilor de patrulare desfășurate de către polițiștii locali din cadrul Biroului de Protecția Mediului în cartierul Sânicolaul Mic, a fost surprinsă o persoană care incendiase deșeuri (cauciucuri, aparatură electrocasnică, scaune auto), în vederea valorificării fierului conținut, pe un teren viran situat la capătul străzii Clopotului.
 
La fața locului, parcurgând procedurile de identificare a contravenientului, s-a constatat că numitul L.I. din Arad, a mai fost surprins și în luna februarie desfășurând același gen de activități contravenționale.
 
Din cauza acțiunii repetitive și incendierii unei cantități mai mari de deșeuri față de prima abatere de la normele legale, fapt ce a produs un disconfort accentuat pentru locuitorii din zonă, bărbatului i-a fost aplicată amendă în cuantum de 45.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art.20, alin.(5) din OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor : ”Se interzice incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect”aparatură electrocasnică.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.