Arad: Accident în lanț cu 4 mașini. O persoană, în stare gravă

Un grav accident de circulație în lanț a avut loc miercuri seara în Municipiul Arad, după ce un șofer care nu a respectat distanța regulamentară între mașini a intrat din plin în trei mașini care așteptau la semafor. O persoană a fost rănită grav și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Primele informații arată că șoferul care a provocat accidentul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a produs la intrarea în Arad dinspre Drumul Național 79 Arad Oradea, în zona unui semafor pe Calea Zimandului. Un bărbat a intrat cu mașina în alte trei autoturisme care se aflau în fața sa și așteptau la culoarea roșie a semaforului.

Inițial a lovit mașina din fața sa, iar aceasta a fost proiectată în alte două autoturisme, declanșând un accident în lanț.

O persoana a fost rănită grav și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar o altă persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului.

La fața locului a ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici SMURD și polițiști.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Arad către Oradea. Au fost implicate 4 mașini. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a intervenit cu 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad – un echipaj descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad”.

„În momentul sosirii echipajelor la locul accidentului, au găsit o victimă încarcerată într-una din mașini, în stare destul de gravă, dar conștientă. Victima a fost descarcerată și predată către echipajul SMURD pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Celelalte persoane din mașini nu au suferit traumatisme sau leziuni. Doar unei singure persoane i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului decătre echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Șoferul care ar fi provocat accidentul a fost recalcitrant, iar polițiștii îl suspectau că ar fi consumat băuturi alcoolice, așa că l-au transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.