Arad: Mihai Fifor neagă, din nou, semnătura pe lista împotria lui Liviu Dragnea. „Este un fals grosolan, iar diferența de semnătură se vede și de pe Lună”

Fostul ministru al Apărării Naționale, senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, neagă că semnătura care îi este atribuită într-un tabel publica miercuri decătre site-ul stiripesurse.ro i-ar aparține. Portalul a publicat un tabel cu numele și semnăturile mai multor oficiali PSD, care ar fi cerut demiterea președintelui Liviu Dragnea. Lista cuprinde 24 de nume, iar la poziția a 12a se află cel al fostului ministru.

Într-o postare pe contul său de facebook, Mihai Fifor, a scris, miercuri, că „apetența unora pentru minciună nu are limită și foamea de putere îi face să apeleze inclusiv la falsuri pentru a-și atinge scopurile”.

Fifor neagă că a semnat scrisoarea sau că ar fi participat la întalnirea secretă unde s-ar fi redactat acea scrisoare.

Mai mult, senatorul PSD susține că semnătura care îi este atribuită „este un fals grosolan”, iar diferența de semnătură se vede și de pe Lună.

În mesaj, Fifor își reia susținerea față de președintele PSD Liviu Dragnea și Guvern.

Mihai Fifor și-a dat demisia din funcția de ministru, motivând că vrea să se implice mai mult în pregătirea PSD pentru alegeri. După demisie, Mihai Fifor a devenit, la propunerea lui Liviu Dragnea, președintele interimar al Consiliului Național al PSD.

Constat cu mâhnire că apetența unora pentru minciună nu are limită și foamea de putere îi face să apeleze inclusiv la…

Publicată de Fifor Mihai pe Miercuri, 21 Noiembrie 2018

„Constat cu mâhnire că apetența unora pentru minciună nu are limită și foamea de putere îi face să apeleze inclusiv la falsuri pentru a-și atinge scopurile.

Ca să fie clar pentru toată lumea: am mai spus si repet…nu am semnat nicio scrisoare împotriva președintelui Dragnea și nu am participat la nicio întalnire secretă unde s-ar fi redactat acea scrisoare.

Se publica azi un tabel în care se spune că apare semnătura mea… este un fals grosolan, diferența de semnătură se vede și de pe Lună. Jenanta incercare, care aminteste de altfel de practici.

Cei care au ajuns atât de jos încât să încerce să-mi falsifice semnătura ar fi putut, măcar, să se străduiască mai bine.

Îi provoc pe toți cei care lansează astfel de minciuni, fără niciun respect pentru adevăr și onoare, să iasă public și să spună că mi-au prezentat vreodată acea scrisoare sau că am participat la vreo discuție despre demisia președintelui PSD.

Sunt un om de echipă, care crede în unitatea acestui partid și în capacitatea sa de a asigura o guvernare bună pentru români și nu voi ceda niciunui fel de șantaj sau atac.

Am fost și voi rămâne alături de președintele PSD și de adevărații mei colegi și nu voi accepta niciodată să fac jocurile subterane ale celor care vor destabilizarea partidului.

Inconștienții care se pretează la atacuri incalificabile pentru a face jocurile celor care vor să ne împiedice cu orice preț să ducem guvernarea pe mai departe și să asigurăm o Președinție de succes a Consiliului Uniunii Europene ar trebui să înțeleagă că Partidul Social Democrat este un partid unit și puternic care nu va ceda”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.