Arad: AUDIO Forțele Aeriene Române vin în vestul României ca să se prezinte liceenilor. Unde au loc întâlnirile din Arad și Timișoara

Forțele Aeriene Române vin în vestul României pentru a-i convinge pe liceenii din clasele a XI-a și a XII-a să se alăture acestei arme de elită a Armatei României.

Imagine

Campania începe la Arad, luni, pe data de 09 decembrie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”. La Timișoara ajunge pe data de 10 decembrie, începând cu ora 12.00, la Liceul „Jean Louis Calderon”; la Reșița – 11 decembrie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Banatului; iar la  Drobeta Turnu Severin – 12 decembrie, începând cu ora 12.00, la Casa Tineretului.

Conform șefului Serviciului Personal și Mobilizare din Statul Major al Forțelor Aeriene, comandor Cristian Manolachi, „în cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională și aspecte legate de viața militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene. Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în Forțele Aeriene Române”.

„Cei care doresc ca să urmeze o carieră în forțele armate aeriene trebuie să se adreseze centrul militare din județele în care locuiesc, de unde vor fi îndrumați pentru următorii pași în carieră”, a mai declarat șeful Serviciului Personal și Mobilizare din Statul Major al Forțelor Aeriene, comandor Cristian Manolachi.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a șefului Serviciului Personal și Mobilizare din Statul Major al Forțelor Aeriene, comandor Cristian Manolachi.

În funcție de condițiile meteorologice, elicoptere sau avioane milirare vor survola liceele în care au loc întâlnirile cu elevii.

Sursa foto: Forțele Aeriene Române Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.