Arad: AUDIO FOTO VIDEO 11 migranți, printre care 6 minori, descoperiți ascunși într-un microbus de marfă la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad

11 migranți, printre care 6 minori, din Irak, Eritreea și Iran, au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad când încercau ca să iasă din țară ascunși într-un microbus de marfă.

Imagine

ARADCU 00 MIGRANTI POLITIA DE FRONTIERA MA05NOV

Arad: AUDIO FOTO VIDEO 11 migranți, printre care 6 minori, descoperiți ascunși într-un microbus de marfă la frontiera de pe autostrada Nădlac-Aradhttps://realitateadearad.net/index.php/2019/11/05/arad-audio-foto-video-11-migranti-printre-care-6-minori-descoperiti-ascunsi-intr-un-microbus-de-marfa-la-frontiera-de-pe-autostrada-nadlac-arad/

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 4 noiembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, la volanul mașinii se afla un cetăţean bulgar în vârstă de 45 ani, care conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta piese auto în Slovacia.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite, ascunse printre marfa transportată, unsprezece persoane.
În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că grupul era format din unsprezece persoane, cetățeni din Irak, Eritreea şi Iran, dintre care patru bărbați, o femeie și șase minori. Adulţii au vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani, iar minorii între 15 şi 17 ani. Aceştia intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.
Cetățenii străini sunt cercetați pentru trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul bulgar pentru trafic de migranți.
Polițiștii de frontieră și procurorii continuă cercetările pentru a da de urma întregii rețele de traficanți cu migranți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.