Arad AUDIO FOTO VIDEO: Un puternic a cuprins o biserică din municipiul Arad

Un puternic incendiu a izbucnit, în cursul nopții de joi către vineri la lăcașul de cult Betel din cartier Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ImagineImagine

ARADCU 00 BISERICA ISU ARAD VI13DEC

Arad AUDIO FOTO VIDEO: Incendiu puternic la o biserică din municipiul AradUn puternic incendiu a izbucnit, în cursul nopții de joi către vineri la lăcașul de cult Betel din cartier Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "la fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru și salvare la înălțimi, 1 SMURD și 1 autospecială descarcerare, 2 ofițeri, 15 suboțiteri".

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 13 decembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „la fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru și salvare la înălțimi, 1 SMURD și 1 autospecială descarcerare, 2 ofițeri, 15 suboțiteri”.

„Biserica era în renovare. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interior, posibilitatea de propagarea la întreaga construcție, cu degajări mari de fum. A fost localizat în limitele găsite fără a se extinde la restul construcției. A ars doar mobilierul depozitat în mijlocul bisericii”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

xxx

Cauza probabilă a incendiului este”jar sau scântei provenite de la un aparat de sudat sau tăiat”.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.