Arad: Cum se luptă în Iran pentru libertatea de exprimare, joi, cinema Arta din centrul Aradului

Clubul de film documentar, realizat în parteneriat cu Asociația cu One World Romania, revine cu forțe noi la cinema Arta din centrul municipiului Arad.

Imagine
Joi, 7 noiembrie, ora 19, veți putea vedea filmul „Rave în Iran” în care urmărim povestea reală a doi oameni care fac tot ce le stă în putință pentru a obține dreptul să se exprime liber, chiar și într-un sistem opresiv.
Conform organizatorilor, „pelicula este o producție germano-iraniană care ne introduce într-o ţară condusă de un sistem care interzice aproape orice formă de expresie muzicală – în special dacă e asociată cu Occidentul și prin urmare „satanică“ – cei doi tineri DJ fac eforturi să găsească un printer unde să-și poată tipări coperta CD-ului neaprobat oficial şi să convingă o angajată a Ministerului Culturii şi Identităţii Islamice că nu e nici o problemă că solista are piercing-uri”.
Proiecțiile la cinema ARTA, care aparține primăriei Arad, continuă vineri, sâmbătă și duminică, periodă în care vor rula atât filme foarte așteptate, cât și filme pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.