Clubul de film documentar, realizat în parteneriat cu Asociația cu One World Romania, revine cu forțe noi la cinema Arta din centrul municipiului Arad.

Imagine
Joi, 7 noiembrie, ora 19, veți putea vedea filmul „Rave în Iran” în care urmărim povestea reală a doi oameni care fac tot ce le stă în putință pentru a obține dreptul să se exprime liber, chiar și într-un sistem opresiv.
Conform organizatorilor, „pelicula este o producție germano-iraniană care ne introduce într-o ţară condusă de un sistem care interzice aproape orice formă de expresie muzicală – în special dacă e asociată cu Occidentul și prin urmare „satanică“ – cei doi tineri DJ fac eforturi să găsească un printer unde să-și poată tipări coperta CD-ului neaprobat oficial şi să convingă o angajată a Ministerului Culturii şi Identităţii Islamice că nu e nici o problemă că solista are piercing-uri”.
Proiecțiile la cinema ARTA, care aparține primăriei Arad, continuă vineri, sâmbătă și duminică, periodă în care vor rula atât filme foarte așteptate, cât și filme pentru copii.