Arad: FOTO VIDEO 4 cetățeni dn Vietnam, cu drept de muncă în România, descoperiți când încercau să iasă din România ascunși într-un camion

Patru cetățenidin Vientam, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, care aveau drept de muncă în România, au fost descoperiți decătre poșlițtii de frontieră de la Nădlac, din județul Arad, când încercau să iasă ilegal din țară, ascunși într-un camion cu numere de Polonia.

Imagine

ARADCU 00 MIGRANTI POLITIA DE FRONTIERA DUM03NOV

Patru cetățenidin Vientam, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, au fost descoperiți decătre poșlițtii de frontieră de la Nădlac, din județul Arad, când încercau să iasă ilegal din țară, ascunși într-un camion cu numere de Polonia.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea a anunțat, duminică, faptul că la volanul autoutilitare se afla un cetăţean polonez, în vârstă de 62 ani, care, conform documentelor, transporta plăci din PAL pentru o societate din Polonia.
Ca urmare a controlului amănunțit asupra camionului, poliţiştii de frontieră au descoperit 4 persoane care erau ascunse în compartimentul destinat transportului de marfă.
„Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză, sunt cetăţeni vietnamezi, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. În cadrul cercetărilor preliminare, s-a mai stabilit faptul că cei patru au intrat legal în ţara noastră, în baza paşapoartelor personale, fiind posesori de vize cu drept de muncă”, se mai arată în comunicatul Poliției de Frontieră.
Cetățenii străini sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cetățeanul polonez este cercetat pentru trafic de migranți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.