Arad: Un fost ofițer DGA, actual polițist, pus sub control judiciar pentru șantaj

Un fost ofițer dincadru Direcției Generale Anticorupție din Arad, care de 3 săptămâni s-a transferat la cerere pe un post în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a fost pus sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, după ce este cercetat într-un caz de şantaj. 

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Camelia Miculescu, „procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru infracţiunea de şantaj”, în cazul unui angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad
El ar fi comis fapta pe când era angajat al DGA, structură din care s-a transferat, la cerere, în cadrul IPJ Arad în data de 24 octombrie 2019.
Conform unor surse din cadrul Poliției Arad că poliţistul lucrează la Serviciul Logistic, iar joi, când a aflat că a fost pus sub control judiciar, a suferit un atac de panică în curtea instituţiei.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, a declarat că „angajatul în cauză, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace, a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate”.
Ulterior, poliţistul a fost preluat de medicul şi de psihologul IPJ, pentru a primi îngrijiri.
Procurorii nu au oferit, până în acest moment, informaţii despre dosarul de şantaj aflat în cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.