Arad: UPDATE AUDIO 7 copii dintre cei 16, aflați în microbuzul școlar implicat în accident, trasportați la spital. Copiii erau în drum către școală

7 copii dintre cei 16 aflați în microbuzul care a fost implicat, vineri, într-un accident ce a avut loc în comuna Ghioroc din județul Arad, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa galerie foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „primele informații arată că are loc un accident rutier în Ghioroc, în centru, la statia de tramvai. Sunt implicate 1 autoturism și 1 microbuz transport copi, fără incarcerați. Intervine SMURD TIM, SMURD B, 2 SAJ. La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef”.

„7 minori, 4 băieți și 3 fete, cu vârste cuprinse între 7-9 ani vor fi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Arad”,  a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând in coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din  Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.