Arad: VIDEO Căldura din ultimele zile le creeză probleme copiilor mici. Greșeala pe care o fac multe mame

Zilele călduroase de decembrie nu înseamnă doar plimbări prin parcuri, ci risc de viroze. În Arad, de exemplu, unde temperaturile ultimelor zile au fost de 16-17 grade C, numărul copiilor internați cu infecții respiratorii este în crestere. De altfel, 90 la sută dintre cei intrenați au fost diagnosticați cu viroze și bronșiolite, iar căldura din ultimele zile a umplut secțiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

ARADCU 00 VIROZE MI18DEC

Arad: VIDEO Căldura din ultimele zile le creeză probleme copiilor mici. Greșeala pe care o fac multe mameZilele călduroase de decembrie nu înseamnă doar plimbări prin parcuri, ci risc de viroze. În Arad, de exemplu, unde temperaturile ultimelor zile au fost de 16-17 grade C, numărul copiilor internați cu infecții respiratorii este în crestere. De altfel, 90 la sută dintre cei intrenați au fost diagnosticați cu viroze și bronșiolite, iar căldura din ultimele zile a umplut secțiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.Vezi în materialul video recomandările asistentului-șef Pediatrie 1, Corina Obeanu, și medicului pediatru Carmen Stănculeț.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/19/arad-video-caldura-din-ultimele-zile-le-creeza-probleme-copiilor-mici-greseala-pe-care-o-fac-multe-mame/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Vezi în materialul video recomandările asistentului-șef Pediatrie 1, Corina Obeanu, și medicului pediatru Carmen Stănculeț.

Medicii cred că grija excesivă a mamelor, care îi îmbracă prea gros pe cei mici, deși afara este cald, este una dintre cauzele îmbolnăvirii bebelușilor.

Mamele recunosc că din cauza vremii nu mai știu cum să îi îmbrace pe cei mici.

Medicii au și câteva sfaturi pentru această perioadă, mult prea călduroasă.

Mai mult, la primele semne ale bolii, febră sau tuse, părinții trebuie să se prezinte cu cel mic la medic pentru ca boala să nu se complice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.