Cea mai mare secție de Terapie Intensivă din județul Arad, modernizată și redată circuitului medical

Astăzi a fost inaugurată, după trei luni de șantier, cea mai mare secție de Terapie Intensivă din județul Arad. Una modernizată și adusă la nivelul anului 2022 și ca aparatură medicală și ca aspect și funcționalitate. Avem 20 de paturi pe acest tronson, toate la standard occidental, cu post de observație pentru asistente și aparatură pentru salvat vieți, la fiecare pat!
 
Investiția a fost de 418.000 lei, din care 50% sponsorizarea companiei Holcim, căreia îi mulțumesc în numele întregii comunități arădene.
 
 
Investiția a presupus montarea a 14 console de gaze medicale, refacerea rețelelor de alimentare cu gaze medicinale respectiv de energie electrică pentru fiecare consolă, montare senzori de monitorizare a oxigenului, sisteme de alarmă în caz de incendiu, înlocuire corpuri de iluminat. Au avut loc lucrări de reparație și zugrăvire a pereților, s-au înlocuit caloriferele din saloane și s-a montat linoleum medical antibacterian. De asemenea, pentru două saloane a fost necesară înlocuirea ușilor din tâmplărie PVC, deoarece ușile existente nu permiteau accesul cu targa.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.