First Ride Academy – lecții de condus trotinetele electrice, la Arad

Campania, care este derulată decătre primăria și una dintre companiile care închiriază trotinete, își propune să îi învețe pe arădeni cum trebuie să circule în siguranță cu tronitele electrice închiriate care au apărut recent în oraș.

Evenimentul va include elementele de bază pentru călătoria în siguranță a utilizatorilor și parcarea responsabilă a trotinetelor electrice pe domeniul public.

La finalizarea cursului de instruire de 30 de minute, utilizatorii vor fi invitați să semneze angajamentul Respect the Ride și vor primi o cască de protecție Lime în limita stocului disponibil, în ordinea venirii la eveniment.

După ce la Arad a apărut posibilitatea de a închiria constra cost trotinete electrice au apărut imediat și situații care nemulțumesc localnicii și autoritățile. Unii circulă fără a respect nicio o regulă, punându-și în pericol viața lor sau a celor din jur.

La finalul cursei, mulți dintre cei care se plimbă cu aceste tronite le lasă în mijlocul trotuareleor, în stațiile mijloacelor de transport în comun sau în alte locuri care îi încurcă pe cei din jur.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.