Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști: Condamnați pentru infracțiuni în trafic

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, ieri, mai multe madate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Arad, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Pentru aceleași infracțiuni, un arădean de 53 de ani a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Arad la o pedeapsă de un an și 3 luni.

În colaborare cu polițiștii orașului Sântana, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Sântana, care are de executat o pedeapsă de 2 ani și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, și în colaborare cu polițiștii din Lipova, a fost depistat un bărbat de 45 de ani, din Arad, condamnat pentru același tip de infracțiuni la o pedeapsă de 6 luni.

 Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.