Seria îndrăgitelor concerte estivale marca “La Băncuțe” se reia în Parcul Mihai Eminescu din municipiu. 
 
Pentru seara zilei de 22 iulie 2022,  de la ora 20.00, Corul academic al Filarmonicii arădene a ales să surpindă plăcut publicul arădean cu un colaj de cântece de iubire, sub bagheta dirijorală a lui Robert Daniel Rădoiaș.
 
O săptămână mai târziu, începând cu ora 20.00, “La Băncuțe” Orchestra Simfonică a Filarmonicii arădene vă propune o seară “În pași de…Strauss…”.
 
Pentru prima seara de vineri a lunii august, Primăria Municipiului Arad și Filarmonica Arad vă propun o nouă întâlnire cu Cvartetul Filarmonicii Arad, însoțit de această dată de flautistul Constantin Tălmaciu.
 
 
“Cu satisfacție am constatat reacția pozitivă a publicului arădean la concertele susținute de Filarmonica Arad, vara trecută, în Parcul Mihai Eminescu. Acesta a fost și motivul pentru care fără nicio ezitare am propus actualei conduceri a instituției de cultura arădene să reia concertele estivale de La Băncuțe și să gândească în cel mai scurt timp un program potrivit pentru acest gen de întâlniri muzicale în aer liber.”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Ilie Cheșa.

Sursa: Realitatea de Arad