Un polițist din Arad a bătut o femeie de 70 de ani! Autoritățile au lansat o anchetă. Care a fost motivul agresiunii

Un eveniment șocant a avut loc în Arad, unde o femeie septuagenară a fost agresată de un polițist. Motivele nu sunt cunoscute încă, dar ancheta autorităților este în plină desfășurare.

Conform corespondentului Realitatea Plus, victima a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad pentru loviri și alte violențe.

În urma sesizărilor făcute la Inspectoratul Județean de Poliție din Arad, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului pentru a se lua măsurile legale.

I.P.J. Arad a confirmat, printr-un comunicat, demararea procedurilor legale care se impun în acest caz.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați în data care de 4 mai a.c., despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată de un bărbat, în zona Piața Catedralei.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 martie a.c., un bărbat de 46 de ani, polițist în cadrul I.P.J. Arad, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi lovit femeia în cauză.

În urma sesizării instituției noastre, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, victima a depus plângere prealabilă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetarea fiind coordonată de procurorul de caz.

Instituția noastră  se disociază de asemenea comportamente, care vor fi sancționate,” au transmis autoritățile.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.