Zeci de puncte de prim-ajutor şi de distribuire a apei deschise în județul Arad

Zeci de puncte de prim-ajutor şi de distribuire a apei potabile au fost deschise de primării din judeţul Arad, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică. Măsura a fost luată pe fondul caniculei, care se resimte în judeţ, unde temperaturile vor fi cuprinse între 36 şi 40 de grade în următoarele zile.

Sunt disponibile 19 spaţii în care trecătorii pot primi consultaţii medicale, se pot răcori sau odihni, respectiv în municipiul Arad, în oraşele Lipova, Sântana, Chişineu-Criş, Curtici, Sebiş, Ineu, Nădlac, Pâncota şi comuna Gurahonţ.

În municipiul Arad vor funcţiona trei astfel de puncte, respectiv în holul principal al Palatului Administrativ, în Teatrul Clasic ‘Ioan Slavici’ şi în Catedrala Ortodoxă din zona Podgoria.

Totodată, în judeţ au fost deschise 29 de puncte de distribuire a apei potabile pentru trecătorii care au nevoie, care sunt amenajate în spaţii publice, precum pieţe sau instituţii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a transmis că judeţul se află sub cod galben de caniculă până vineri, când va intra sub cod portocaliu de caniculă.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.