Arad: Armata Română face angajări: 100 de soldați profesioniști sunt căutați pentru unitatea din Cetatea Aradului. Condiții

Ministerul Apărării Naționale angajeză, la nivel naționa, 2.810 persoane pentru profesia de soldat profesionist, din care 100 de locuri pentru judeţul Arad, disponibile la Unitatea militară 01249 din Cetatea Aradului, a anunțat, joi, Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Arad.

Posturile se adresează atât fetelor cât și băieților cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, cu sau fără stagiu militar.

Candidaţii pot opta pentru arme şi specialități militare precum: infanterie, auto, rachete şi artilerie antiaeriană, artilerie și rachete, medical, intendenţă, comunicaţii şi informatică.

Termenul limită de înscriere a candidaţilor este 29 aprilie 2020.

Avantaje

Conform comandantului Centrului Militar Județean Arad, locotenent-colonel Ciprian Filimon, asemenea celorlalte categorii de personal din Armata României, soldaţii profesionişti beneficiază de o serie de avantaje, cum ar fi: educaţie gratuită; calificare profesională; siguranţa locului de muncă; salariu care asigură un trai decent; locuinţă de serviciu sau compensaţie lunară pentru chirie; echipament şi hrană gratuite; posibilităţi de promovare sau acces la facilităţile de recuperare, sportive şi recreative ale Ministerului Apărării Naționale; asistenţă postcarieră.

Înscrieri doar telefonic sau prin e-mail

Din cauza restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare, înscrierea candidaţilor se poate face doar la nr. de telefon 0257 282447, 0257 281693 (interior 128) sau pe adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected].