Bătaie în trafic, între un șofer și un biciclist, la Arad

Polițistul local care fluidiza traficul rutier în intersecția Calea Aurel Vlaicu – strada Victor Hugo, îngreunat de lucrările desfășurate în sensul giratoriu din zona UTA , a observat pe trotuarul de vis-à-vis un scandal în toată regula, între două persoane de sex masculin.
 
 În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că unul dintre ei, N. Z. S., în vârstă de 46 de ani, conducător auto, i-a tăiat calea celuilalt, T. N. V., 40 de ani, biciclist. Fapta șoferului n-a fost ”trecută cu vederea”, biciclistul sărind să-și facă singur dreptate, lovindu-l cu pumnii pe ”împricinat”.
 
Chiar și în prezența agentului de poliție, biciclistul nu s-a liniștit, ba, dimpotrivă, a devenit recalcitrant și a început să-i adreseze injurii participantului la trafic. La insistențele polițistului, cei doi au fost despărțiți, dar, starea  de agitație a dus la lovirea autovehiculului, care s-a ales cu aripa spate dreapta îndoită.
 
 În aceste condiții, s-a solicitat sprijinul unui echipaj de la Biroul Ordine Publică și Intervenție, precum și a unui echipaj de la Poliția Municipiului Secția 1 Vlaicu, datorită afectării bunului proprietate personală.
 
 În urma incidentului, cei doi ”arțăgoși” au fost sancționați contravențional, cu suma de 500 lei, pentru provocarea și participarea efectivă la scandal în locuri publice, conform art.2, pct.24 din Legea 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.