Un supermarket din cartierul Aradean Gai a fost cuprins de flăcări marți seara. Pompierii sunt la fața locului, încercând să stingă incendiu

Un magazin situat pe strada Dunării din municipiul Arad, în cartierul Gai, a fost cuprins de flăcări marți seara. Pompierii arădeni se află la fața locului cu mai multe autospeciale de stingere, aceștia solicitând sprijin și din partea detașamentului de pompieri din Ineu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, marţi seară, că aproximativ 40 de pompieri au intervenit şi flăcările au fost limitate înainte să se extindă la case care se află foarte aproape de clădirea magazinului

„A fost o intervenţie dificilă mai ales pentru că nu existau hidranţi în zonă. Totuşi, s-a reuşit evitarea extinderii la locuinţe, deşi pericolul părea iminent. Nicio persoană nu a fost rănită, toate cele care se aflau în magazin s-au autoevacuat la timp”, a spus Pleşca.

El a precizat că interiorul supermarketului a fost distrus de flăcări şi tavanul s-a prăbuşit, cu tot cu mărfurile care erau depozitate în pod.

Sursa: Realitatea de Arad